BejelentésA Gyanta Banda népzenei együttes honlapja

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

  „Őszi Esténk”      


Tóth Elek cimbalomművész tiszteletére"Barátaid és tisztelőid itt vannak ma este"


hangzott el a köszöntőben.   


 


Tóth Elek cimbalomművész feleségével, Szentmiklósi Máriával és a kelenvölgyi kórus egy tagjával  tisztelt meg bennünket október 30-án. Barátainkat mi vendéglátók, a Gyanta Banda illetve Csondor József és Balogh Józsefné, ebéddel fogadtuk a kultúrházban.  Ebéd után egy rövid szlovéniai kirándulásra vittük vendégeinket,  majd  kulturális programmal fűszerezett vacsoraest következett.


A program Gyuricza József, helybéli cimbalmos köszöntő dallamaival vette kezdetét, vacsora után Csondor József harmonikajátékát, később pedig Dömény Krisztián cimbalom és citerajátékát hallhattuk. Mivel egy interjú erejéig a művészt a Zalai Hírlap újságírója lefoglalta, Csondor József mulatatta a közönséget. Ezután került színpadra a Félkótás Citerabanda és a Gyanta Banda melynek zenéjére a Zala Táncegyüttes egykori táncosa, Kuszler Gábor, a művész unokaöccse táncra is perdült.  Az este, az összes zenész (Csondor József harmonika, Dömény Krisztián cimbalom, Csonka Boglárka ének, citera, Illésné Rákos Krisztina, Illés Zsolt citera, Horváth Brigitta hegedű, Horváth Márk brácsa, és Horváth Botond nagybőgő) közös örömzenéjével ért véget hajnali fél kettőkor.


 


Vasárnap délelőtt vendégeinket kirándulásra vittük a Mároki kápolnához illetve a káricsai hegyre.


A kirándulást követő búcsúebéd után, barátaink   három óra környékén indultak haza.


 


Köszönet:
  • Eleknek, Marikának és Hildának, hogy megtiszteltek bennünket és elfogadták meghívásunkat, megerősítve, hogy a zene, a barátság és a kölcsönös tisztelet képes hidat alkotni generációk között  • A Lovászi Olajbányász Vadásztársaságnak a támogatást, mellyel nagyban hozzájárult rendezvényünk sikeréhez.  • Minden kedves vendégünknek, akik jelenlétükkel és támogatásukkal, megerősítettek abban, hogy kellett ez a találkozó. 


 


 


 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!